[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22.3″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.25.3″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Van harte welkom op onze vernieuwde website!

Voetmanschap – voor vakmensen in orthopedie en voetzorg – heeft een hedendaagse focus voor veeleisende bedrijven binnen de orthopedische techniek en voetzorg-specialisten. Er is weinig tijd – steeds minder, en bovendien staan marges onder druk. Hierbij zoekt u een partner van deze tijd, die uw noden begrijpt en er ook op anticipeert.

We begrijpen dat het bestaansrecht van onze specialisten vooral bestaat door de hoge kwaliteitsstandaard die altijd geleverd is. Dit heeft de maatschappij veel klachten kunnen oplossen en belangrijker nog, weten te voorkomen. Dat is wat waard, daarom doen we geen concessies aan kwaliteit, maar wel proberen we deze kwaliteit bereikbaar en betaalbaar te houden.

Dat kunnen we, door onze goede directe contacten bij internationale fabrikanten. Nederland is klein, daarom zoeken we onze partners ook over de grens. Zo is Voetmanschap exclusief handelsagentuur voor de firma Vaupel Orthopädie-Technik GmbH in Nederland en België. Op het gebied van steunzolen/voetbedden en korsetten, zowel halffabrikaten als ruwe materialen is dit een interessant adres. Behalve de losse materialen en halffabrikaten kunnen we zelfs patient-individueel maatwerk leveren op basis van uw anamnese en instructies – en dat tegen ronduit faire prijzen.

Ook op gebied van chemie en grondstoffen die speciaal (door)ontwikkeld zijn voor de orthopedie hebben we sterke partners. Een sterke voorkeur geven we aan de produchten van Beil GmbH. Dit omdat we geen consessies willen doen aan kwaliteit. De leestenschuimen (PUR) en lamineerharsen worden hier al sinds de jaren ’60 geproduceerd en de kwaliteit is wijd en zijd bekend en staat hoog aangeschreven. Met ons zit u altijd dichtbij het vuur, zonder op kwaliteit, service en bereikbaarheid te hoeven inleveren.

Voetmanschap heeft u als orthopedisch technicus of voetzorg specialist veel te bieden. Wij leveren uitsluitend aan u en niet aan andere branches. De kwaliteitsstandaard blijft exclusief voor u bewaard. Bovendien zijn we uitstekend bereikbaar op alle gebruikelijke manieren: telefonisch via 31(0)26-389 5132 waarbij we u graag alles uitleggen, maar waar u ons ook op kunt bereiken voor het maken van een afspraak bij u op locatie. Dit kan tussen 8-20uur.

Buiten kantooruren zijn we bereikbaar via e-mail of fax én kunt u 24 uur per dag via onze nieuwe webshop bestellen wanneer het ú uitkomt. We hebben ons omvangrijke assortiment, bestaande uit meerdere catalogi, digitaal samengevoegd en ondergebracht in onze nieuwe webwinkel! Gebruikt u vooral de zoekfunctie rechts bovenaan deze pagina, of bladert u gewoon door de artikelen. Bovendien is de grens voor franco-levering met maar liefst de helft verlaagd!

Voetmanschap – voor vakmensen in voetzorg.

Met vriendelijke groeten,

Joost van Houtum

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]