[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.19.5″]

Dit is de disclaimer van Voetmanschap.

 

1. Copyright Voetmanschap

Alle content die je kunt terugvinden op deze website is beschermd door auteursrecht en copyright. Alles op deze website is eigendom van Voetmanschap. Gebruik hiervan is niet zomaar toegestaan. Alles wat je leest of ziet op deze website mag je gebruiken mits je vermeld waar je de informatie vandaan komt, namelijk een link naar deze website en de naam van Voetmanschap. Doorplaatsen van informatie doe je op eigen titel en niet op de titel van Voetmanschap en haar werknemers.

2. Aansprakelijkheid Voetmanschap

Voetmanschap is op geen enkele manier aansprakelijk voor enige zaken die voortvloeien uit publicaties op deze website. Je kunt hierbij dnken aan onbereikbaarheid van website o.i.d., teksten, uitingen van derden, interpretaties, storingen, fouten, onderbrekingen e.d. Dit kan ook in geen enkel geval aanleiding geven tot financiële compensatie of enige andere claims. We erkennen geen aansprakelijkheid voor informatie die fout is of fout kan zijn. Mocht een fout gemeld worden dan passen we dit uiteraard zo snel mogelijk aan. Dit kan gemeld worden via het contactformulier of per e-mail. Gebruikers zijn zelf verantwoordelijke voor acties, beslissingen, handelingen, vergissingen, fouten, (directe, indirecte of incidentele) schade, winstderving, andere zaken of andere schade die ze ondernemen naar aanleiding van (foutieve) informatie op deze website. We zijn hiervoor niet aansprakelijk. We zijn niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door nalatigheid, fouten, schrijven, interpretatie, melden, monteren of compileren van informatie en/ of data. We zijn ook niet aansprakelijk als we hiervoor een notificatie hebben ontvangen dat informatie onjuist zou zijn. Aan de informatie op deze website kun je uiteraard geen rechten ontlenen.

E-maildisclaimer Voetmanschap

Het volgende is van toepassing op e-mails die je van Voetmanschap ontvangt: Alle e-mails worden zorgvuldig samengesteld en verzonden. Voetmanschap is niet aansprakelijk voor foutieve informatie. Gevolgen naar aanleiding van het lezen van e-mails liggen net als bij de website zoals vermeld in punt 1 en 2 van de disclaimer bij de lezer, niet bij de zender in de vorm van iemand die namens Voetmanschap de e-mail verzonden heeft.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]